BALIKESİR / AYVALIK - Ayvalık Anadolu Lisesi

Tem

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA

AYVALIK ANADOLU LİSESİ

PROJE KOORDİNASYON EKİBİ (PKE) TARAFINDAN HAZIRLANAN 4 PROJEDEN 3´Ü HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANDI.

PROJELERLE İLGİLİ DETAY AŞAĞIDADIR.

Haz

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNLARI İÇİN 4 HAZİRAN 2018 PAZARTESİ GÜNÜ OKUL BAHÇESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ.

Tem

BENGİ Projesi kapsamında 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında başarılı çalışmalarıyla öne çıkan okulumuz öğrencilerinin ödüllendirileceği "Ayvalık Anadolu Lisesi 24. Yıl Ödül Töreni" 1 Haziran 2018 Cuma Akşamı Ayvalık-Küçükköy Cumhuriyet Kültür Merkezinde görkemli bir programla öğrencilerimiz, velilerimiz ve misafirlerimizle buluştu. Tören ayrıntıları aşağıdadır.

Haz

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencilerinden Merve DENİZ 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında büyük başarılara imza atarken son olarak İL BİRİNCİLİĞİ gururunu bizlere yaşattığı için öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

May

AYAL 24. Yıl Kültürel Etkinlikleri kapsamında okulumuz Görsel Sanatlar ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin hazırladığı resim ve fotoğraf sergisi

May

Okulumuz Mitoloji Kulübü Danışman Öğretmeni Ferda POYRAZ yönetiminde kulüp öğrencileri "Bir Demet Mitoloji" adlı tiyatro oyununu başarıyla sergilediler.

May

Okulumuz Tarih Kulübü alanında uzman, yazar Hüseyin ADIGÜZEL´in konuşmacı olarak katıldığı Tarihi Gerçeklerin Işığında Asılsız Ermeni Yalanını "Soykırım" Belgelerle Çürüttüğü Konferans düzenledi.

May

Okulumuz Tarih Kulübü Ayvalık´ta ikamet eden Kıbrıs Gazilerini misafir etti.

Nis

BENGİ projesi kapsamında planlanan AYAL ENERJİ GÜNLERİ-II içeriğinde AYAL Enerji Kulübü Yenilenebilir Enerji ile ilgili Paneli 12 Nisan 2018 Perşembe günü düzenlendi. Ayrıntılar aşağıdadır.

Mrt

BENGİ Projesi kapsamında Altı Eylül İlçe Milli Müdürlüğü ile Balıkesir Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesinin ortaklaşa düzenlendiği, “Balıkesir’in Çanakkalesi Havranlı Koca Seyit ve Ecdadına Mektup” yarışması sonuçlandı.

Mrt

ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

Şbt

Okulumuz Etik ve Değerler Kulübü BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme) Projesi kapsamında DEĞERLER EĞİTİMİ TAKVİMİ hazırlamıştır.